Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της ομάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής
EVRIPOS ROBOTICS
 
 
Θοδωρής Χασάνδρας
Ιδρυτής της ομάδας Evripos Robotics

   Είναι ο προπονητής της ομάδας μαθητών από Λύκεια της Χαλκίδας που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής WRO 2022 στο Dortmund της Γερμανίας, ως η 1η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και η 5η καλύτερη στον κόσμο στην κατηγορία της αυτόνομης οδήγησης “Future Engineers”.

   Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών στην Πληροφορική με βαθμό άριστα και εξειδίκευση στην “Αυτόματη διάγνωση νευρολογικών νόσων μέσω μεθόδων βαθιάς και μηχανικής μάθησης”. Είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Επιστήμης των Δεδομένων (data science). Είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το 2009 και διδάσκει σε Λύκεια της Χαλκίδας. Ασχολείται ενεργά με την εκπαιδευτική ρομποτική από το 2014 ως προπονητής διαγωνιστικών ομάδων εκπαιδευτικής ρομποτικής σε κατηγορίες LEGO και σε κατηγορίες Open με τη χρήση μικροελεγκτών όπως Arduino, Raspberry Pi & Micro:bit και ως εισηγητής σε σεμινάρια εκπαιδευτικής ρομποτικής.

   Στα επιστημονικά του ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνονται οι εφαρμογές των αλγορίθμων νευρωνικών δικτύων & μηχανικής μάθησης στη ρομποτική και οι μέθοδοι 3D σχεδίασης & εκτύπωσης στη ρομποτική. Είναι ενεργό μέλος της κοινότητας Kaggle της Google και λαμβάνει μέρος σε παγκόσμιους διαγωνισμούς στην Τεχνητή Νοημοσύνη και την Επιστήμη των Δεδομένων που διεξάγονται στην κοινότητα Kaggle. Έχει διαπίστευση στον τομέα της Επιστήμης των Δεδομένων από την IBM (IBM Data Science Professional Certificate).
 
Η εκπαιδευτική & διαγωνιστική
ρομποτική στα καλύτερά της!

evriposrobotics@gmail.com Η ομάδα μας διευρύνεται συνεχώς με παιδιά
που θέλουν να ζήσουν το μαγευτικό ταξίδι της
υψηλού επιπέδου διαγωνιστικής ρομποτικής

 
© 2022 EVRIPOS ROBOTICS Βρείτε μας στα social media